Info

Livestream Stadsoase

Via deze livestream kun je de ingang van De Stadsoase zien:

Staat er geen rij? Zeker plek!
Staat er een rij? Eventjes wachten!

Veelgestelde vragen

Al je vragen over onze Stadsoase worden hier beantwoord!

Staat het antwoord op je vraag er écht niet tussen?

Contact ons via info@stadsoasedezomertuin.nl

 

Algemene informatie

STADSOASE DE ZOMERTUIN🌞

Dé hangout van Eindhoven waar alles voor een perfecte zomerdag samenkomt 💛

Verscholen achter alle hectiek van de Eindhovense stad creëren we ook deze zomer een oase van rust waar iedereen zich thuis voelt. Met de voetjes omhoog de gehele dag vertoeven, lekker lang tafelen met goed gezelschap en verwonderd worden door entertainment in een unieke setting. Dat heerlijke vakantiegevoel, maar dan in eigen stad. Zo’n plek waar je niet meer weg wil… ✨

Maandag & Dinsdag
Geopend op aanvraag voor lokale initiatieven, meetings, bedrijfsborrels etc » info@stadsoasedezomertuin.nl
 
Woensdag
17:00 – 00:00 uur
Gratis entree | Er is geen ticket nodig. Wandel gezellig binnen en reserveer een tafel aan onze deur! Vol = vol.
 
Donderdag
13:00 – 00:00 uur
Gratis entree | Er is geen ticket nodig. Wandel gezellig binnen en reserveer een tafel aan onze deur! Vol = vol.
 
Vrijdag
13:00 – 00:00 uur
 
Gratis entree | 13:00 – 18:30 uur
Er is geen ticket nodig. Wandel gezellig binnen en reserveer een tafel aan onze deur! Vol = vol.
 
Ticketavond | 19:00 – 00:00 uur
Elke week een ander event, tickets via de website!
 
Zaterdag
11:00 – 00:00 uur
 
Gratis entree | 11:00 – 18:30 uur
Er is geen ticket nodig. Wandel gezellig binnen en reserveer een tafel aan onze deur! Vol = vol.
 
Ticketavond | 19:00 – 00:00 uur
Elke week een ander event, tickets via de website!
 
Zondag
11:00 – 23:00 uur
Gratis entree | Er is geen ticket nodig. Wandel gezellig binnen en reserveer een tafel aan onze deur! Vol = vol.

De Zomertuin is geopend voor iedereen van 0 tot 100!

Voor enkele ticketavonden is er een minimumleeftijd; deze wordt voor de start van de ticketverkoop van het event via de website, Facebook & Instagram gecommuniceerd.

Je vindt onze Zomertuin op het terrein van De Caai: Hugo van der Goeslaan 2-3 in Eindhoven.
Fietsen en scooters kunnen geparkeerd worden aan de linkerzijde van de ingang. Auto’s kunnen zowel recht voor de deur als in de omliggende straten gratis worden geparkeerd!
Vanaf station Eindhoven Centraal neem je de stadsbus (lijn 24 richting Helmond of lijn 320 richting Helmond) en stap je uit bij bushalte Otto Veniusweg. Vanaf hier is het vijf minuutjes lopen naar De Zomertuin.

Ja, dat is zeker mogelijk! We toveren met liefde de meest heerlijke (zomerse) gerechten en snacks op tafel voor brunch, lunch, diner en borrel. Check hier onze menukaart!

Zin in een hapje en een drankje? Sit back & relax! Scan met je telefoon de QR-code op je tafel, kies online je favoriete drankjes en gerechten, betaal via iDEAL en we brengen de bestelling naar je toe! Handig en COVID-19 proof!
We creëren voor alle bezoekers een veilige omgeving om in samen te komen en daarom hanteren we de maatregelen van het RIVM:
 
 1. Koorts of verkoudheidsklachten? Blijf thuis, we zien je graag een andere keer!
 2. Iedere bezoeker wordt op gepaste afstand ontvangen door een van onze hostesses, zij legt onze huisregels uit en doet een korte gezondheidscheck bij iedere bezoeker.
 3. Handen worden gedesinfecteerd bij binnenkomst, een frisse start!
 4. De online bezoekersregistratie wordt ingevuld zodat we iedereen kunnen contacteren, mocht dit nodig zijn.
 5. Iedereen wordt netjes door een hostess naar een vaste tafel gebracht, zodat er niet onnodig wordt rondgelopen.
 6. Iedereen heeft een vaste zitplek, je gaat hier enkel van weg voor een toiletbezoek.
 7. De looppaden zijn ruim opgesteld zodat er op gepaste afstand kan worden gelopen.
 8. Onze dames- en herentoiletten zijn apart van elkaar en worden regelmatig gereinigd. Ook is er desinfectiegel aanwezig.
 9. Er zijn borden en andere markering aanwezig zodat de 1.5 meter wordt gewaarborgd.
 10. We werken met een systeem waarbij je bestellingen doorgeeft met een QR-code. Handig en COVID-19 proof!
 11. Alle tafels worden na gebruik schoongemaakt voor de volgende bezoeker.
Om je bezoek en dat van andere gasten zo aangenaam mogelijk te maken, hanteren wij onderstaande huisregels. Wij vertrouwen op je begrip en gaan er vanuit dat je deze huisregels naleeft.
 
 • Tof dat jullie er zijn! Na een korte gezondheidscheck, het desinfecteren van jullie handen en het invullen van de bezoekersregistratie worden jullie door een van onze hostesses naar een tafeltje gebracht!
 • Ben je verkouden of heb je ziekteverschijnselen? Ontzettend balen, maar dan zien we je graag op een ander moment terug. Stay home!
 • Zin in een hapje en een drankje? Sit back & relax! Scan met je telefoon de QR-code op je tafel, kies online je favoriete drankjes en gerechten, betaal via Ideal en we brengen de bestelling naar je toe! Handig en COVID-19 proof!
 • Iedereen heeft een vaste zitplek, je gaat hier enkel van weg voor een toiletbezoek. Vergeet je handen niet extra goed te wassen na elk toiletbezoek. In deze tijd extra belangrijk!
 • Jong en oud is welkom om te genieten bij de Stadsoase. Let op: tijdens sommige ticket avonden hanteren we een minimumleeftijd, dit wordt van tevoren aangekondigd.
 • Ben je nog geen 18? NIX is de afspraak.
 • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Wie zich hinderlijk en/of aanstootgevend gedraagt, krijgt één waarschuwing. Bij herhaling zullen we je toch echt weg moeten sturen.
 • Verdovende middelen zijn absoluut taboe! Het in bezit hebben, gebruiken of verhandelen van verdovende zullen wij dus niet tolereren.
 • Glaasje teveel op? De toegang tot Stadsoase kan je geweigerd worden wanneer je aangeschoten of dronken bent.
 • Het gebruik van zelf meegebracht eten en drinken is niet toegestaan. We hebben genoeg lekkers op onze menukaart staan!
 • Voedselallergie kan enorm vervelend zijn. Laat het ons weten. We informeren je graag over onze menukaart.
 • Wij zijn dol op huisdieren! Ze zijn dan ook aangelijnd welkom in onze stadsoase op vrije inloop dagen.
 • We bezorgen jullie graag een heerlijke zomer. Volg de aanwijzingen van ons personeel te allen tijde op om te zorgen dat we dit kunnen blijven doen!

Het live entertainment blijft voor nu nog even uit i.v.m. het verbod van live entertainment op terrassen, maar! Verwacht weer de leukste thema-avonden met heerlijke zomerse playlists op de achtergrond, de lekkerste cocktails, wijnen en bieren en heerlijk summerfood om te sharen 

 

Tafels / Reserveren

Woensdagavond, donderdag de gehele dag, vrijdag- en zaterdagmiddag en zondag de gehele dag is De Stadsoase gratis toegankelijk. Wandel gezellig binnen en reserveer een tafeltje aan onze deur! Het is niet mogelijk om van te voren een tafel te reserveren. We hebben genoeg tafels, maar vol is vol; dus kom op tijd!
 

Alleen voor vrijdag- en zaterdagavond heb je een ticket nodig!

Overdag en op avonden met gratis entree werken we met vrije inloop. Kom gezellig binnengelopen en reserveer een tafel aan onze deur! We hebben genoeg tafels, maar vol is vol; dus kom op tijd!

Een van onze hostesses zal je begeleiden naar een tafeltje. 

Bij aankomst word je ontvangen door een hostess, zij gaat samen met jullie opzoek naar een fijn plekje!
In verband met de COVID-19 maatregelen bieden we enkel twee-, vier-, zes- en achtpersoons tafels aan.
Jazeker, gezellig dat jullie met een grote groep komen! Geef bij de ingang aan met hoeveel personen jullie zijn, dan gaan onze hostesses samen met jullie opzoek naar tafeltjes dicht bij elkaar. Het helpt hierbij als jullie met zoveel mogelijk personen tegelijk aankomen! Let op: er blijft te allen tijde 1.5 meter tussen de tafels.

 

Events / Tickets

Iedere maandag wordt om 12:00 uur het programma bekendgemaakt voor de week daarop. Op maandag start ook meteen de ticketsale om 19:00 uur. Houd onze website, Facebook of Instagram dus goed in de gaten! 

Onder het kopje agenda op de website, op onze Facebookpagina of op onze Instagram! Houd deze in de gaten, iedere maandag worden er om 12:00 uur nieuwe ticketavonden aangekondigd!

Woensdagavond, donderdag de gehele dag, vrijdag- en zaterdagmiddag en zondag de gehele dag is De Stadsoase gratis toegankelijk. Wandel gezellig binnen en reserveer een tafeltje aan onze deur! Het is niet mogelijk om van te voren een tafel te reserveren. We hebben genoeg tafels, maar vol is vol; dus kom op tijd!

Alleen voor vrijdag- en zaterdagavond heb je een ticket nodig!

Elke maandag om 19:00 uur gaan de tickets voor de week daarop in de verkoop! Tickets zijn verkrijgbaar op onze ticketpagina.

Er is keus uit twee-, vier-, zes- en achtpersoons tafels. Je koopt als tafel samen een ticket en dit geldt als toegangsbewijs voor jullie allemaal. Ben je met meer dan 8? Koop dan meerdere tickets en zorg dat je er op tijd bent, dan gaan onze hostesses samen met jullie opzoek naar tafeltjes dicht bij elkaar.
Jazeker! Let op: we bieden enkel twee-, vier-, zes- en achtpersoons tafels. Ben je met meer dan acht? Koop dan meerdere tafels. Ben je bijvoorbeeld met twaalf personen? Koop dan twee keer een zespersoons tafel. Zorg dat je er met zoveel mogelijk personen tegelijk en op tijd bent, dan gaan onze hostesses samen met jullie opzoek naar tafeltjes dicht bij elkaar.
Er is geen tafelindeling op een ticketavond. Bij aankomst word je ontvangen door een hostess, zij gaat samen met jullie opzoek naar een fijn plekje! Tip: hoe eerder je komt, hoe meer keuze er is; dus kom op tijd!

Op sommige ticketavonden hanteren we een minimumleeftijd, deze wordt voor de start van de ticketverkoop van het event via de website, Facebook & Instagram gecommuniceerd.

Vervelend, we hopen iedereen natuurlijk een plekje te kunnen geven! We raden je aan om Ticketswap in de gaten te houden, zo kan je hopelijk alsnog een ticket bemachtigen.

Geen zorgen! Vraag je tickets op via onze ticketprovider Eventix

Stuur een mailtje naar info@stadsoasedezomertuin.nl dan helpen we je graag verder!

 

Overig

Jazeker! In samenwerking met restaurant Phood en Luca Catering hebben we een uniek sharing summerfood menu ontwikkeld. In onze Stadsoase kun je heerlijk brunchen, lunchen en dineren maar ook lekker lang borrelen met snacks. Check hier onze waanzinnige menukaart!
Wij zijn dol op huisdieren! Ze zijn dan ook aangelijnd welkom in onze stadsoase op vrije inloop dagen.
Leuk dat je aan ons denkt! Op maandag & dinsdag zijn we geopend op aanvraag voor lokale initiatieven, meetings, bedrijfsborrels etc. Mail naar info@stadsoasedezomertuin.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Het programma van De Zomertuin is al grotendeels rond, dus we kunnen niks beloven. Maar naar mogelijkheden kijken kan natuurlijk altijd! Stuur een mailtje naar info@stadsoasedezomertuin.nl

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan op de homepage.

Hotel the Match ligt op 7 minuten fietsen van de Zomertuin, het is een fijn hotel dat jouw de hotspots van Eindhoven laat zien.